JVZ reclame
JVZ reclame
JVZ reclame
JVZ reclame
JVZ reclame
Facebook JVZ reclame

Textieldruk:

 

In het kort samen gevat. Wij kunnen zo goed als alles bedrukken, in kleine en grote aantallen, voor bedrijf en particulier. We gaan samen bespreken wat de beste en voordeligste methode is.


In veel gevallen kunnen wij uw opdracht binnen 5 werkdagen leveren mits de textiel voorradig is. Nog sneller? Neem contact met ons op.


Vrijetijds/Sport & Bedrijfskleding.


Wij kunnen kleding leveren in alle soorten maten, T-shirts vanaf de kleinste kindermaat t/m 7XL, bodywarmers, winterjassen, textiel wat tegen een stootje kan, sportkleding, blouses  etc. etc. noem het maar op en we kunnen het regelen voor u.


We denken zo veel mogelijk met uw mee, zodat u en/of uw werknemers er zo lang mogelijk van kunnen genieten.


Zeefdruk van bedrijfskleding heeft als voordeel dat de zeefdruk techniek op verschillende texturen is toe te passen.


Zo kan zeefdrukken op bijna alle kleding en kunt u een hele kledinglijn met dezelfde opdruk in onze zeefdrukkerij laten bedrukken tegen een lage kostprijs met een uitstekende kwaliteit van bedrukking. Denk ook eens aan het bedrukken van verenigingskleding of sportkleding.


Zeefdrukken op kleding is een uitstekend alternatief voor het borduren van kleding.

Wij streven ernaar de beste maar ook voordelige zeefdrukker van Nederland te zijn.

 

Zeefdruk.


Met textiel zeefdruk kunnen moeilijk te bedrukken materialen zoals kleding en textiel worden bedrukt.


Bij ons kun je online een offerte aanvragen voor wat grotere aantallen en je ziet meteen de allerbeste prijs in beeld verschijnen voor de top kwaliteit wat wij leveren.


U kunt ook onze online prijslijst downloaden voor een duidelijk overzicht, voor vragen kunt u natuurlijk ons bellen, mailen of kom gezellig langs en dan kunt u ook direct onze showroom gevuld met textiel etc. bekijken en voelen.

 

Onze zeefdruk op kleding of ander textiel bedrukt in onze zeefdrukkerij is van een hoge kwaliteit.


Wij behoren tot de top onder de zeefdrukkerijen en hebben een uitstekende reputatie voor alle zeefdruk bedrukkingen.

 

Flex/flock/reflective/fluor druk.


Flex is een gladde foliesoort die in diverse kleuren te krijgen is. Het is uitstekend wasbaar en kan zelfs in de droger, het smelt niet onder de strijkbout. Flex rekt ook iets mee met stoffen en is dus goed geschikt om te gebruiken op rekbare stoffen. Flex word meer gebruikt voor kleine aantallen.


Naast de standaard kleuren hebben wij ook: Neongroen, Neonroze, Neonoranje, Neongeel, Babyblauw en Babyroze.

 

Flock is een mooi alternatief voor borduurwerk. Flock geeft logo's een veloursachtig uitstraling met reliëf. Het wordt met warmte getransfereerd op 100% katoen, op 100% polyester en op combinaties van beiden en is tot 60 graden wasbaar.


Veiligheid is een belangrijk aspect van het bedrijfs-kledingontwerp geworden. Reflective/fluor flexfolie speelt hierin een belangrijke rol.

Deze folie is zeer goed zichtbaar bij nacht en in slecht verlichte situaties, waardoor ze bijzonder geschikt zijn voor ambulancepersoneel, wegwerkers, brandweerlieden en bij politie.

 

Transferdruk.


Transferdruk van producten is een zeer goede en mooie methode van kleding bedrukken, vooral op moeilijk bereikbare posities op de kleding.


Voor transferdruk gelden dezelfde procedures als bij normaal zeefdruk, alleen wordt de afbeelding eerst op een drager (meestal siliconenpapier) aangebracht, waarna het door middel van een hittepers onder een specifieke druk, temperatuur en tijd de afbeelding op het product geperst.


Ook voor transferdruk is het nodig eerst een aantal werkzaamheden te verrichten voor het maken van de verschillende transfers, kort samengevat de prepress.


Van een transfer wordt evt. eerst een voorbeeld als .eps bestand gemaakt ter goedkeuring. Hierna wordt overgegaan tot de productie, waarbij elke transfer met de grootste zorg wordt uitgevoerd.


Er zijn vele soorten transfers, welke voor verschillende doeleinden of producten worden ingezet. Zo zijn er o.a. plastisoltransfers, plottransfers, nylontransfers, elastische transfers, industriële transfers (bestendig tegen chemisch reinigen en hoge wastemperatuur), flocktransfers, etc.


U ziet dat goed overleg en een goede voorlichting noodzakelijk is om problemen te voorkomen, en een goed bedrukt product te leveren. Gezien onze lange ervaring met deze vorm van bedrukken garanderen we u een perfecte bedrukking middels transferdruk.

 

Sublimatiedruk.


Sublimatie is een proces dat gebruik maakt van hittegevoelige inkten die een verbinding kunnen maken met een speciaal hiervoor gecoat oppervlak en kan toegepast worden op metaal, keramiek, polyester, textiel, glas, kunstof, ...enz. het aanbod aan sublimeerbare produkten groeit nog elke dag.


Sublimatie-inkten zijn hierdoor uiterst wasbestendig doordat het beeld zich niet aan de oppervlakte bevindt maar deel uitmaakt van het oppervlak. Sublimatie is geen nieuw proces maar is reeds verschillende decennia gebruikt in de textielindustrie, nieuwe technologiën hebben het echter mogelijk gemaakt deze inkten te gebruiken in combinatie met digitale printers, dit heeft een hele reeks mogelijkheden geopend naar personalisatie toe.


Dit wordt gebruikt voor zowel kleine als grote aantallen, maar is alleen te drukken op wit 100% polyester textiel.

 

  

JVZ Reclame

Oude Haagweg 8

2552EP Den Haag


070 - 325 06 76

info@jvzreclame.nl

Contact

Download (pdf)

zeefdruk prijslijst