JVZ reclame
JVZ reclame
JVZ reclame
JVZ reclame
JVZ reclame
Facebook JVZ reclame

JVZ Reclame

Oude Haagweg 8

2552EP Den Haag


070 - 325 06 76

info@jvzreclame.nl

Contact

Print & Sign:

 

Autoreclame.


Dé rijdende reclamezuil!

 

Is uw (bedrijfs)auto meer dan alleen een vervoersmiddel? Natuurlijk! Voorzien van uw huisstijl, logo en eventuele reclame-uitingen is het dé meest geziene en voordeligste manier om uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten.


Voordelig omdat het slechts een eenmalige uitgave is die dag in dag uit door vele ogen gezien wordt.

 

Toch hoeft niet altijd alles zichtbaar te zijn. Daarom is het bij ons mogelijk (achter)ruit te laten blinderen met speciale folie. Hierdoor kunt u wel naar buiten kijken, want dat is wel zo veilig, maar niet iedereen kan zomaar van buiten naar binnen kijken.

 

Buitenreclame.


Zichtbaar en vindbaar zijn is essentieel in een tijd waarbij het essentieel is dat u gevonden word. Niemand wordt er vrolijk van drie keer over een industrieterrein te moeten rijden voordat ze op de plaats van bestemming aankomen. Daarnaast draagt buitenreclame bij aan de uitstraling van uw bedrijfspand.


Een betere zichtbaarheid en een professionele uitstraling van uw bedrijfspand kan worden bereikt door gebruikt te maken van gevelbelettering of lichtreclame.


Ook het gebruik van reclamezuilen, al dan niet verlicht, voorzien van uw logo behoort tot de mogelijkheden.

 

Onduidelijkheden qua routing op uw bedrijfsterrein is niet alleen ongewenst het kan zelfs erg gevaarlijk zijn. Dit kan probleemloos opgelost worden d.m.v. bewegwijzering.


In samenwerking met u maken we een routingplan zodat alles geordend verloopt.

 

Reclameborden.


Klein of groot, in grote en in kleine oplages, full colour of in 1 kleur, dubbelzijdig of enkelzijdig bedrukt; bij ons vindt u ze allemaal!


Het mooiste materiaal voor een reclamebord is een aluminium sandwich paneel. Echter kent dit materiaal wel een aantal specifieke kenmerken waardoor in sommige omstandigheden een volkern plaat een beter alternatief is.


Afhankelijk van de omstandigheden en de gekozen druk-/printtechniek zal een aluminium sandwich paneel of een volkern plaat en de print een levensduur hebben van 3 tot 7 jaar, de levensduur van de print is door middel van een laminaat met circa 2 jaar te verlengen.


Wij kunnen een aluminium sandwich paneel of een volkern plaat voorzien van een Full colour bedrukking, eventueel dubbelzijdig.


Naast aluminium sandwich paneel (dibond) of volkern plaat (trespa) kunnen we ook nog diverse andere plaat materialen leveren.

 

Lichtreclame.


U wilt natuurlijk dat uw naam of logo ’s avonds goed opvalt, dan is de lichtbak een zeer goede oplossing.


Lichtreclame is een populaire manier van reclame en geven een professionele uitstraling aan uw winkel of bedrijf.


Waarom een lichtbak werkt...

Loopt u ’s avonds bijv. in hartje Den Haag, dan kunt u haast niet om de lichtreclame heen bij de vele winkels, bedrijven en cafés. Doordat ze licht geven en vaak opvallende kleuren hebben, wordt het oog er naartoe getrokken, wat potentiële klanten of bezoekers aantrekt. Daarbij zorgt de verlichting ook nog eens voor extra beveiliging rondom uw winkel of pand.

 

Duurzame lichtbakken.

Een lichtbak die de hele tijd aan staat kost veel energie, toch zijn er manieren om het energieverbruik flink te verlagen.

U kunt bijvoorbeeld de lichtbakken voorzien van een verlichtingschakelaar. Dit zorgt ervoor dat de lichtreclame pas aanspringt als het donker wordt.


Ook zijn er lichtbakken met led lampen. Deze zijn in de aanschaf wat duurder, maar gaan veel langer mee en besparen een hoop energie.

 

Doosletters.


Doosletters zijn uitermate geschikt om uw bedrijf een professionele uitstraling te geven. De doosletters kunnen in elke gewenste vorm en grootte gemaakt worden. Zo krijgt u doosletters in de vorm van uw logo of huisstijl.


Doosletters zijn een erg populaire manier van reclame. Voor gevel- of buitenreclame zijn ze gewild doordat doosletters onderhoudsvriendelijk zijn en, in combinatie met verlichting, ook ’s avonds goed opvallen.


Maar ook worden doosletters gebruikt om in een winkel, café of pand ergens extra aandacht op te vestigen, of de uitstraling van het bedrijf ook binnen door te voeren.


Er zijn:

- Doosletters in aluminium of kunststof

- Verlichte of onverlicht doosletters

- Doosletters verlicht met LED lampen of neon

- Doosletters voor buiten en binnen

 

Opvallen met verlichte doosletters.

Doosletters zijn vooral zo effectief doordat ze perfect te verlichten zijn. Hierdoor hebt u letters in uw huisstijl of uw logo dat licht geeft. De doosletters worden in de gewenste vorm gemaakt en voorzien van een lichtdoorlatende voorkant in elke gewenste kleur.


Ook is het mogelijk om de doosletters van ondoorschijnend materiaal te maken en aan de achterzijde te verlichten. Op deze manier wordt de omgeving achter de doosletters verlicht en springen de donkere letters eruit.

 

Gevelletters.


Gevelletters zijn een goede manier om uw bedrijfsnaam en/of slagzin op uw winkel, restaurant of bedrijf te plaatsen.

En verlichte gevelletters zorgen ze niet alleen voor een sterk imago, maar ook dat u ’s avonds goed zichtbaar bent.


Gevelletters kunnen in elke gewenst vorm en grootte gemaakt worden. Zo hebt u exclusieve gevelletters die perfect bij uw huisstijl passen en uw imago versterken.


Er zijn verschillende soorten gevelletters zoals:

- Gevelletters van RVS

- Aluminium letters

- Verlichte gevelletters

- Doosletters


Gevelletters monteren

Een goede vervaardiging van de gevelletters is één ding, maar montage is zeker net zo belangrijk. Wilt u dat uw gevelletters het best tot zijn recht komen, laat het monteren dan over aan professionals.


De gevelletters worden in Den Haag en omgeving vakkundig gemonteerd. Eventueel met afstandsnoppen, zodat de gevelletters een stukje van de muur afkomen en er meer diepte ontstaat.